condicions d'ús

NAVEGAR PEL LLOC WEB

Luna TROYA ha creat aquest Lloc web de la seva marca Capricho de Luna per a la teva informació i ús, del qual tu n'ets l'únic responsable. S'entèn que, navegant per la plana Web, acceptes les condicions que la regeixen, i malgrat que el simple accés no suposa cap relació comercial entre tu i nosaltres, esperem que la visita t'animi a anar més enllà i que puguem conèixer-nos.

Protecció de dades

Com a usuari del Lloc web pots exercir el teu dret a realitzar una compra online -de la qual estarem, per descomptat, encantats-, i fent-lo, dones el teu consentiment perquè puquem tractar les teves dades. T'assegurem que ho farem amb tot el respecte i amb aquesta única finalitat.

En compliment de la llei de protecció de dades, Luna TROYA es compromet a la inscripció dels fitxers que recullen la informació que ens puguis proporcionar tant tu com altres usuaris al Registre de dades corresponent, tot garantint en tot moment la confidencialitat i la seguretat de totes les dades personals com a part del secret professional.

 

Igualment posem a la teva disposició, com a persona registrada, el dret a recuperar la informació de les dades que ens has lliurat i procedir-ne a la seva modificació o anul·lació en el moment que ho desitgis.