EDICIONS ESPECIALS

Sempre hi ha alguna cosa especial que celebrar...

L'arribada de la primavera, la Fira d'Andorra, el Nadal... Tots són moments ideals per oferir-te noves experiències que de ben segur et captivaran. Algunes les trobaràs tot l'any, mentre que d'altres les reservarem per a ocasions molt especials amb el desig que mantinguis la il·lusió de retrobar-les.

 

I és que el que més ens satisfaria és deixar una agradable empremta en el teu record!

"CALIU" L'EDICIÓ ESPECIAL DEL NADAL

El Nadal és un bon moment per retrobar-se amb les nostres més antigues tradicions. Els aromes aconsegueixen despertar la memòria molt sovint de forma més intensa que quan s'evoca amb sons o imatges. 

La canyella, el gengibre, el clau i la taronja dolça es combinen per traslladar-te, potser, a la teva infantesa, concentrant en una  pastilla els olors dels pastissos nadalencs.

Disfruta d'un sabó untuós i nutritiu especialment delicat amb les pells seques i madures. Delecta't amb aquest luxe pels sentits., però gaudeix-ne solament al Nadal!

EDICIÓ ESPECIAL "CARÍCIA D'ANDORRA"

La Fira d'Andorra va ser un bon motiu per elaborar un sabó especialment dedicat a aquest petit gran país.

Captar l'essencia de les seves muntanyes ha estat la motivació que ens ha portat a concentrar en aquesta pastilla els olis essencials dels arbres i arbustos que dominan el seu paisatge i que, combinats amb la potent espirulina, aporten interessants propietats per a la regeneració dels teixits. 

Especialment  concebut per afavorir la recuperació muscular, està dedicat als amants de la natura i de l'esport.

El paper pintat a mà amb el qual es presenta és un petit homenatge més a aquesta estimada terra.