POLÍTICA DE COMPRES

actualment no està operatiu el sistema de compres. aviat, però, et podrem donar servei.

Per a qualsevol qüestió, ens trobaràs a la teva disposició a l'apartat "contacte".

PREUS

Tots els preus que veus exposats en aquest Lloc web s'expressen en euros (€) i inclouen les taxes o impostos aplicables.

Ens reservem el dret d'actualitzar-los per adaptar el nostre producte al cost de les selectes matèries primeres que utilitzem. Però si has confirmat una compra, estigues tranquil/tranquil·la, perquè els nous preus no seran d'aplicació en aquesta comanda. 

Durant el procés de compra, i per a 3 sabons o un múltiple d'aquesta quantitat,  tens la possibilitat d'indicar que vols rebre els sabons amb la presentació de regal. No dubtis que posarem en valor la teva compra!

venda a l'engròs

Si disposes d'un comerç i vols vendre els nostres sabons, estarem encantats de col·laborar amb tu. Posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem de les condicions especials de venda que et tenim reservades.

mètodes de pagament

Et proposem el pagament a través de les targetes Visa, Visa Electron i Mastercard. 

 

En el futur esperem poder oferir-te altres opcions de la teva completa confiança.

SEGUIMENT DE LA COMANDA

En el moment que rebem la notificació de la teva comanda, t'enviarem un correu electrònic per confirmar-la. Aquest correu serà únicament informatiu i en cap cas suposarà una relació contractual. Una vegada hàgim processat la comanda, però, t'enviarem un rebut, i aquest sí que implicarà l'existència d'un contracte.

Per rebre sense problemes aquests correus electrònics -i que no acabin a la safata de Correu no desitjat-, t'aconsellem que marquis els correus de Capricho de Luna com segurs, ja que no enviem cap tipus de missatges publicitaris ni d'spams, i únicament contactarem amb tu quan sigui necessari per executar la transacció que ens demanes o per respondre les teves qüestions.