POLÍTICA DE COMPRES

PREUS

Tots els preus que veus exposats en aquest Lloc web s'expressen en euros (€) i inclouen les taxes o impostos aplicables en el Principat d'Andorra.

Ens reservem el dret d'actualitzar-los per adaptar el nostre producte al cost de les selectes matèries primeres que utilitzem. Però si has confirmat una compra, estigues tranquil/tranquil·la, perquè els nous preus no seran d'aplicació en aquesta comanda. 

venda a l'engròs

Si disposes d'un comerç i vols vendre els nostres sabons, estarem encantats de col·laborar amb tu. Posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem de les condicions especials de venda que et tenim reservades.

mètodes de pagament

Et proposem el pagament a través de les targetes Visa, Visa Electron i Mastercard mitjançant un link que et farem arribar per correu electrònic just després de tancar la teva comanda.

SEGUIMENT DE LA COMANDA

En el moment que trametis la teva comanda, rebràs un primer correu electrònic informatiu amb el detall de la mateixa i, posteriorment, un segon amb un link perquè puguis  procedir al pagament. 

Per rebre sense problemes aquests correus electrònics -i que no acabin a la safata de Correu no desitjat-, t'aconsellem que marquis els correus de Capricho de Luna com segurs, ja que no enviem cap tipus de missatges publicitaris ni d'spams, i únicament contactarem amb tu quan sigui necessari per executar la transacció que ens demanes o per respondre les teves qüestions.